مقدمه و هدف: کتاب طبالأئمه ابنابسطام از تکنگاریهای حدیثی، قرن چهارم هجری و حاوی روایاتی در زمینه خواص خوراکیها، درمان بیماریها، انواع تعویذ و .... است. این کتاب، مشتمل بر 409 حدیث است که در 245 عنوان آمده و ذیل هر عنوان چند روایت نقل شدهاست. مطالب کتاب، غالباً با ذکر سلسله اسناد بیان شدهاست، هر چند بررسی سندها چنین مىنماید که برخى از واسطهها و راویان در آنها بهطور کامل ذکر نشدهاست. روش: ایمه مجلسی(ره) بوده و ایشان روایاتی از کتاب طب الائمه را در بحارالأنوار آوردهاند؛ بررسیهادهد که تعدادی از روایات مشترک بین دو کتاب طب الائمه و بحارالانوار از لحاظ سندی با یکدیگر متفاوت که توجه به تصحیفات در شناخت اعتبار روایات این کتاب نقش اساسی داشته و میتواند راهگشا محققان باشد. همچنان که کشف وضعیت روایی-رجالی راویان در علوم حدیث به ویژه در پژوهش حاضر با تاکید بر احادیث پزشکی و کتاب طبالائمه میتواند؛ نوع آن حدیث را از جهت اعتبار مشخص کند.
شکربیگی, نرگس, بهتوئی, فاطمه, بهتوئی, فائزه. (1398). تصحیح سندی کتاب طبالأئمه ابنابسطام بر اساس کتاب بحارالأنوار. مطالعات اسلامی در حوزه سلامت, 3(4), 49-64.
MLA
نرگس شکربیگی; فاطمه بهتوئی; فائزه بهتوئی. "تصحیح سندی کتاب طبالأئمه ابنابسطام بر اساس کتاب بحارالأنوار". مطالعات اسلامی در حوزه سلامت, 3, 4, 1398, 49-64.
HARVARD
شکربیگی, نرگس, بهتوئی, فاطمه, بهتوئی, فائزه. (1398). 'تصحیح سندی کتاب طبالأئمه ابنابسطام بر اساس کتاب بحارالأنوار', مطالعات اسلامی در حوزه سلامت, 3(4), pp. 49-64.
VANCOUVER
شکربیگی, نرگس, بهتوئی, فاطمه, بهتوئی, فائزه. تصحیح سندی کتاب طبالأئمه ابنابسطام بر اساس کتاب بحارالأنوار. مطالعات اسلامی در حوزه سلامت, 1398; 3(4): 49-64.